Pin Voorschot Review Zakelijk Krediet [2024] Minilening.nl
14 september 2022 
5 min. leestijd

Pin Voorschot Review Zakelijk Krediet [2024] Minilening.nl

Een zakelijke lening aanvragen en automatisch terugbetalen? Pin Voorschot zag en greep de kans. In dit artikel leest u een uitgebreide Pin Voorschot review. Is het een betrouwbare aanbieder van zakelijk geld lenen? Hoe werkt het automatisch terugbetalen? Wat zijn de ervaringen met Pin Voorschot? En, minstens zo belangrijk, bieden zij aantrekkelijke rente, kosten en voorwaarden?

Na het lezen van deze review over Pin Voorschot weet u alles wat u moet weten.

Op naar de review!

Pin Voorschot Review: zakelijk krediet automatisch terugbetalen

pin-voorschot-reviews

Kenmerkend aan een review over Pin Voorschot is haar werkwijze. De kredietaanbieder verstrekt zakelijk krediet aan ondernemers en bedrijven. U bepaalt zelf waar u de zakelijke lening voor inzet. Natuurlijk kost geld lenen ook geld. Er is de rente, en de aflossing van het totaal bedrag. Het concept van Pin Voorschot is vrij uniek, namelijk: betaal automatisch terug via pintransacties.

Een zakelijke lening van Pin Voorschot kunt u automatisch aflossen via de ontvangen betalingen per pinautomaat.

Dit betekent dat deze kredietaanbieder niet voor ieder geschikt is.

U heeft een pinautomaat nodig. En pintransacties zijn ook belangrijk. Afhankelijk van hoeveel omzet u per pin ontvangt, kunt u meer of minder geld lenen. Dit kunt u hier berekenen.

Pin Voorschot werkt anders dan een bank. Bij een bank kunt u grote zakelijke leningen afsluiten met lange looptijden. Bij Pin Voorschot kunt u alleen kleinere bedragen lenen voor een korte looptijd. In dat aspect is het een soort zakelijke minilening, te vergelijken met aanbieders als Qeld en 5in5 (voor zakelijk krediet) en Saldodipje (voor privé geld lenen).

Tot slot is bij een review over Pin Voorschot van belang om haar te vergelijken. Zij is namelijk niet de enige zakelijke kredietverstrekker. U doet er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Dit kunt u doen op onze pagina over bedrijfslening.

Rente en kosten bij Pin Voorschot

berekening-hoeveel-zakelijk-krediet-lenen

Het unieke leenconcept met automatisch terugbetalen per pintransactie kan heel interessant zijn voor bepaalde ondernemers en bedrijven. Denk aan de horeca, winkeliers, evenementen, cafés, een koffiekraam, een foodtruck, een frietkar, et cetera.

Wel zijn er belangrijke aandachtspunten te benoemen in onze Pin Voorschot review.

Allereerst draait het concept om kleine leenbedragen voor een korte looptijd. Ten tweede is de rente relatief hoog in vergelijking tot grote zakelijke leningen bij een bank. Ten derde is het aanvraagproces sneller en flexibeler. U kunt de zakelijke lening binnen 5 dagen ontvangen, met minder eisen aan documentatie en dergelijke.

Hieronder enkele concrete kerncijfers:

 • Leenbedrag: €2.000 tot €50.000
 • Leentermijn: 3 tot 12 maanden
 • Rente: 2,25 – 2,5% per maand
 • Afsluitkosten: nee
 • Overige kosten: nee
 • Boetevrij aflossen: ja (automatisch per pintransacties)

Deze partij is niet de enige online geldschieter voor ondernemers. Er zijn meerdere partijen. Wel uniek aan Pin Voorschot is dat zij altijd een persoonlijk bezoek initiëren. Een gratis intakegesprek op locatie. Dit is vrijblijvend en informatief. Zo kunnen zij u informeren over verantwoord lenen, want ook een bedrijfslening kost nu eenmaal rente.

Wilt u meer weten? Klik hier voor meer informatie of bekijk de Quickscan.

Pin Voorschot Ervaringen

pin-voorschot-ervaringen

Er zijn veel positieve ervaringen met Pin Voorschot. Meer dan 250 klanten hebben reviews geschreven. De gemiddelde klanttevredenheid is 4.8 uit 5. Dit is hoog en toont aan dat klanten overwegend positieve ervaringen hebben. Een teken van een betrouwbare kredietverstrekker met uitstekende klantenservice.

De positieve ervaringen gaan met name over de snelheid, flexibiliteit en klantenservice. Zo worden ondernemers en winkeliers snel en adequaat geholpen met een zakelijke lening. Termen als “supersnel geregeld” en “super leuk contact” worden vaak benoemd. Ook het automatisch aflossen wordt als makkelijk ervaren.

Er zijn ook enkele negatieve ervaringen omschreven. Dit is echter beperkt tot 6 reviews van 1 of 2 sterren. Dit betreft voornamelijk klanten die in het verleden zijn geholpen door Pin Voorschot, maar die niet langer een nieuwe lening kunnen afsluiten. Ze zijn teleurgesteld. Maar dit is logisch. Geld lenen kost geld en kan uw financiële situatie in gevaar brengen. Kredietverstrekkers hebben de verantwoordelijkheid om u te beschermen tegen financiële risico’s. Houd hier rekening mee.

U kunt alle ervaringen teruglezen via Trustpilot.

Is Pin Voorschot betrouwbaar?

Uit onze review en ervaringen beoordelen wij Pin Voorschot als betrouwbaar. De organisatie is gericht op verantwoord geld lenen. Niet alleen leveren zij betrouwbare zakelijke leningen op transparante wijze. Ook denken zij mee in uw bedrijfssituatie, en hoe een zakelijke lening hierbij aansluit. Daarnaast beschermen zij ondernemers indien zij geld willen lenen maar dit eigenlijk financieel niet kunnen dragen. In dit geval keren ze geen lening uit. Wat teleurstellend kan zijn, maar wel ter bescherming van.

Ook is de organisatie gericht op voorwaarden en richtlijnen vanuit instanties.

Dit is wat men schrijft op haar website: “wij voldoen aan de voorwaarden van de Gedragscode Kleinzakelijke Financiering opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken; en de Gedragscode MKB Financiers opgesteld door de Stichting MKB Financiering.”

U kunt betrouwbaar en zorgeloos zakelijk krediet aanvragen bij Pin Voorschot. De rente en kosten zijn transparant en op voorhand bekend. U kunt de lening ook boetevrij versneld aflossen indien de zaken goed gaan. Dit verloopt automatisch. Per pintransactie wordt een X percentage overgeschreven ter aflossing van het krediet. En dit alles gebeurt in overleg met u.

Wij van minilening zijn positief over deze partij. Maar wees er wel van bewust dat er mogelijk andere kredietaanbieders zijn die u een beter aanbod kunnen doen. Onze tip: vergelijk en bekijk. Offertes kunt u vrijblijvend aanvragen. Via onze homepagina of het menu vindt u vergelijkingstools ter inspiratie.

Hoe werkt het automatisch terugbetalen met pinautomaat?

hoe-werkt-pin-voorschotBron: website Pin Voorschot

Stel dat u geld wilt lenen bij Pin Voorschot. Hoe werkt het? Nou, zo dus:

Allereerst moet u in aanmerking komen. De volwaarden zijn eenvoudig: U bent een Nederlandse ondernemer met een KvK inschrijving en zakelijk bankaccount. U heeft een jaarlijkse omzet waarbij een substantieel bedrag per pintransacties wordt ontvangen. Denk aan een maandelijkse omzet vanaf 2000 euro.

Komt in u aanmerking? Dan wordt de zakelijke lening uitgekeerd. Dit geldt kunt u investeren in voorraad, bedrijfsmiddelen, een verbouwing, et cetera.

Vervolgens kunt u de lening automatisch terugbetalen via de inkomende pintransacties. Dit proces wordt vanuit Pin Voorschot voor u geautomatiseerd. Geen omkijken naar. Snel en eenvoudig geregeld.

Wel kan het zijn dat in een bepaalde periode onvoldoende pintransacties binnenkomen om de totale lening af te lossen. Wat dan? In dit geval komt uw persoonlijk accountmanager in actie om samen met u een plan van aanpak te maken.

Pin Voorschot voor- en nadelen

In het algemeen ervaren wij de volgende voor- en nadelen met Pin Voorschot:

Voordelen Pin Voorschot

 • Persoonlijke service en intakegesprek
 • Automatisch terugbetalen van zakelijke lening
 • Kleine bedragen lenen vanaf 2000 euro
 • Korte looptijd als overbruggingsperiode

Nadelen Pin Voorschot

 • Relatief hoge rente gezien de flexibiliteit
 • Zakelijk krediet tot maximaal 50.000 euro
 • Alleen geschikt voor wie omzet per pinautomaat ontvangt
 • Korte looptijd van 3 tot 12 maanden

Heeft u ervaringen en voor- en nadelen te benoemen? Schrijf uw review over Pin Voorschot in de reacties hieronder!

Conclusie Pin Voorschot review en ervaringen

Onze review over Pin Voorschot in een notendop: het is een betrouwbare kredietaanbieder voor zakelijke leningen van 2.000 tot 50.000 euro met een looptijd van 3 tot 12 maanden. Geld lenen gebeurt snel, flexibel, en met een persoonlijk intakegesprek. De klantenservices is zeer goed. De aflossing geschiedt automatisch middels pintransacties. Dit is zowel een voordeel als nadeel, aangezien louter ondernemers, bedrijven en winkeliers met omzet via een pinautomaat geld kunnen lenen bij Pin Voorschot.

Over de schrijver
Wij van Minilening.nl vergelijken persoonlijke leningen en doorlopend krediet van minileningen tot zakelijke leningen. Van kleine bedragen lenen als particulier of ZZP, tot aan grote bedragen zakelijk lenen vanuit uw bedrijf.
Reactie plaatsen

Zakelijke Lening Aanvragen

Een betrouwbare zakelijke lening voor ZZP en ondernemers vindt u bij ons. Wij vergelijken aanbieders voor zakelijk geld lenen. Wilt u een bedrijfslening aanvragen? Bekijk onze top 10 en selecteer op laagste rente of gunstige voorwaarden. U kunt al zakelijk lenen vanaf 1000 euro. Ook als u een startende ondernemer of ZZP bent.
zakelijke-minilening

Minilening Aanvragen

Heeft u een kleine persoonlijke (mini)lening nodig? U kunt een minilening aanvragen (zonder BKR) vanaf 100 euro. Een persoonlijke lening aanvragen (met BKR) kan vanaf 1000 euro. Kies de beste aanbieders uit vergelijk!
minilening-vergelijken