Zakelijk Geld Lenen: 10x Beste Aanbieders Lening en Krediet
17 december 2021 
13 min. leestijd

Zakelijk Geld Lenen: 10x Beste Aanbieders Lening en Krediet

Beste ondernemer, heeft u behoefte aan zakelijk geld lenen? Een degelijke vergelijking kan behoorlijk veel geld besparen. In dit artikel kunt u de 10 beste aanbieders voor zakelijk geld lenen vergelijken. Bekijk het aandachtig. Naast (groot) verschil in rente, zijn er ook verschillen in voorwaarden. Zo heeft u bij sommigen aanbieders géén jaarcijfers. Bij anderen kunt u alleen terecht bij minimaal €50.000 jaaromzet.

Het positieve is dat u vrijwel altijd terecht kan. Zelfs startende ondernemers en ZZP zonder jaarcijfers en zonder gedoe. In deze totale vergelijking vindt u de beste kredietverstrekkers voor uw situatie.

Alle aanbieders uit deze vergelijking zijn betrouwbare kredietverstrekkers. Zij hebben duizenden klanten geholpen en ontvangen zeer hoge klantentevredenheidsscore.

Lees verder voor vergelijken!

Let op! Geld lenen kost geld.

Zakelijk Geld Lenen Vergelijken: Beste Aanbieders Grote tot Mini Zakelijke Leningen

Zakelijk geld lenen is voor ondernemers en ZZP’ers hetzelfde. Bij de beste aanbieders kan een lening of krediet zonder gedoe worden aangevraagd. Doorgaans zijn de enige voorwaarden dat men over een KvK-inschrijving (12 maanden actief) en zakelijke bankrekening beschikt. Ook hanteren enkele aanbieders een minimale jaaromzet van 50.000 euro. Wel hebben uw bedrijfsfinanciën en kredietwaardigheid invloed op de uiteindelijke hoogte van de rente. Desalniettemin bieden de beste zakelijke leningen ook de laagste rente.

Dit zijn de beste zakelijke leningen met laagste rente en flexibele looptijden:

Beste aanbieder kleine zakelijke lening (€5.000 tot €250.000): BridgeFund

Beste aanbieder grote zakelijke lening (tot €3.00.000): Floryn

Beste aanbieder voor mini overbruggingskrediet (€500 tot €5.000): 5in5

Beste aanbieder bedrijfskrediet: Floryn

Waarom zakelijke geld online aanvragen en niet bij een bank?

U gaat merken dat in het vergelijken bij zakelijk geld lenen slechts één bank naar voren komt (op nummer 10 welteverstaan). De reden hiertoe is dat banken trage en omslachtige kredietverstrekkers zijn. We leven in de 21ste eeuw waar Internet ons leven vergemakkelijkt. In de afgelopen jaren zijn er betrouwbare online kredietverstrekkers opgericht.

Zij bieden enkele grote voordelen t.o.v. banken:

 1. Banken hanteren strenge voorwaarden met veel documenten. Bij online kredietverstrekkers kan u zakelijk geld lenen binnen 5 minuten.
 2. De voorwaarden van online aanbieders liggen lager, waardoor veel ondernemers en ZZP’ers wél in aanmerking komen
 3. Online kredietverstrekkers kunnen goedkopere rentes aanbieden, omdat zij geen dure vaste lasten hebben zoals grote kantoorpanden doorheen Nederland
 4. Online krediet verstrekkers maken binnen 24 tot 72 uur geld over, waar dit bij banken vaak weken tot zelfs maanden kan duren

Kortom, er zijn valide redenen om te kiezen voor online zakelijk geld lenen. Met name indien u kiest voor de beste aanbieders uit vergelijking. Uiteraard kunt u ook een aanvraag indienen bij de bank. Vergelijkingsmateriaal is altijd goed, al duurt het bij de bank vaak aanzienlijk langer.

Hieronder vind u meer details per online kredietverstrekker.

Beste Aanbieder Grote Zakelijke Lening 1. Floryn

De Nederlandse organisatie Floryn, opgericht in 2015, heeft reeds meer dan €100 miljoen gefinancierd aan Nederlandse ondernemers. Ze staan voor een snelle online aanvraag van zakelijke financiering (waar dit bij de bank niet zo is). Binnen 2 minuten is zakelijk geld lenen aangevraagd. Bij Floryn kan dit van €10.000 tot €3.000.000. Dit is de grootste zakelijke lening uit deze vergelijking.

Goed om te weten is dat Floryn ook bedrijfskrediet aanbiedt. Dit extra werkkapitaal kan flexibel worden opgenomen en boetevrij afgelost. Het kredietlimiet groeit met uw bedrijf mee. En zeer handig: het bedrijfskrediet is dagelijks opzegbaar.

Dit zijn de voordelen bij Floryn:

 1. Kleine tot grote zakelijke lening van €10.000 tot €3.000.000
 2. Flexibele looptijd tot 60 maanden
 3. Geen afsluitkosten
 4. Geld binnen 24 uur gestort
 5. Boetevrij aflossen
 6. Bedrijfskrediet dagelijks opzegbaar (uniek)
 7. Vaste rente op aanvraag

Floryn is een beste kredietverstrekker. Snel, online en goedkoop. De service is uitstekend. Inmiddels zijn 4500+ klanten geholpen. Haar ervaringen en klantenrecensies zijn zeer positief met een Google reviewscore van 4.7 uit 5 op basis van 225+ reviews.

Helaas hebben ze wel één nadeel: de minimale jaaromzet dient €100.000 te zijn. Bij een grote zakelijke lening is dit geen probleem, maar voor kleine ondernemers en ZZP is dit helaas geen keuze.

Een kleine of grote zakelijke lening aanvragen? Klik hier voor meer informatie.

Beste Aanbieder Kleine Zakelijke Lening 2. BridgeFund

bridgefund-zakelijke-lening-review

BridgeFund is de beste aanbieder van minileningen voor zakelijk geld lenen. Bekend van NRC, RTLZ, Financieel Dagblad. De snelgroeiende organisatie combineert uitstekende service met snel zakelijk geld lenen zonder gedoe.

Bij BrigdeFund kan je zakelijk geld lenen vanaf €5.000 tot €250.000. Dit kan zonder gedoe. Een business plan of jaarcijfers zijn niet nodig. Wel heb je een KvK-registratie en Nederlandse zakelijke bankrekening nodig. Dit geldt overigens voor alle aanbieders. Binnen 5 minuten kan je een zakelijke minilening aanvragen. Binnen enkele uren hoor je of het is goedgekeurd, en binnen 24 uur is het geld gestort.

Nog nooit was geld lenen voor ondernemers en ZZP’ers zo makkelijk.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Dit zijn de voordelen bij BridgeFund:

 1. Zakelijke minilening voor ZZP’ers en ondernemers vanaf €5000
 2. Flexibele looptijd tot 24 maanden
 3. Geen afsluitkosten
 4. Geld binnen 24 uur gestort
 5. Boetevrij aflossen
 6. Korting bij versneld aflossen (uniek)
 7. Laagste rente vanaf 1,3% p.m.

Heb je als ondernemer snel krediet nodig voor extra voorraad? Of heb je als ZZP’er tijdelijk een kleine zakelijke lening nodig? Misschien voor een verbouwing, inventaris, debiteuren of de marketing. Bij BrigdeFund krijg je een zakelijke lening zonder gedoe. Snel, fijn en accuraat.

Ze bieden ook bedrijfskrediet aan. Dit is extra werkkapitaal dat je te allen tijde kan opnemen indien nodig voor het bedrijf. Rente wordt alleen betaalt over het opgenomen bedrag. Ideaal voor ondernemers die zoeken naar meer financiële kracht ter overbrugging van volatiele perioden.

Inmiddels zijn 3000+ klanten geholpen. Haar ervaringen en klantenrecensies zijn zeer positief met een Trustpilot-score van 4.7 uit 5 op basis van 700+ reviews.

Zakelijk geld lenen zonder gedoe? Klik hier voor vrijblijvend aanvragen.

Beste Aanbieder Kleine Zakelijke Lening 3. Qeld

Qeld is de meest flexibele aanbieder voor kleine zakelijke leningen. Zonder jaarcijfers en zonder gedoe. Ze hanteren geen opstartkosten en ook geen bindende looptijd. Een lening is binnen 5 minuten aangevraagd. Alles draait om flexibiliteit. En dit blijkt te werken: Qeld is een van de snelstgroeiende kredietverstrekkers in Europa.

Bij Qeld kan u een zakelijke lening aanvragen van €1.000 tot €200.000.

Het is een alternatief op Pin Voorschot en Capitalbox. Beide aanbieders zijn uit onze vergelijking een betere keuze. Met name Pin Voorschot omwille haar lage rente. Het enige nadeel is dat je bij hen een pinautomaat nodig hebt. Capitalbox is ook een betere keuze dan Qeld, maar zij hanteren een minimale jaaromzet van 48.000 euro.

Heb je een kleine zakelijke lening nodig terwijl de jaaromzet lager is dan €48.000? Qeld kan u helpen. Ontdek hier hoe.

Dit zijn de voordelen bij Qeld:

 1. Kleine zakelijke lening van €1.000 tot €200.000
 2. Flexibele looptijd 6 tot 18 maanden (niet bindend)
 3. Eenmalige afsluitkosten van toepassing
 4. Geld binnen 24 uur gestort
 5. Boetevrij aflossen
 6. Uiterst flexibel qua voorwaarden: geen jaarcijfers, geen minimale jaaromzet, geen gedoe
 7. Rente is een vaste maandelijkse prijs op basis van kredietwaardigheid

Qeld is zeer flexibel: vrijwel iedere ondernemer en ZZP’er een zakelijke lening bij Qeld kan aanvragen. De rentekosten zijn daarentegen niet altijd hoger. Floryn lijkt de laagste rente te bieden. Maar Qeld kan soms goedkoper uitvallen dan Bridgefund bij kleine zakelijke leningen.

Inmiddels zijn 30.000+ klanten geholpen. Een van de grootste uit Europa. Haar ervaringen en klantenrecensies zijn zeer positief met een Trustpilot-score van 4.8 uit 5 op basis van 500+ reviews. De hoogste klanttevredenheidsscore samen met PIN Voorschot.

Flexibel en snel zakelijk geld lenen? Klik hier voor meer informatie.

Beste Aanbieder Grote Zakelijke Lening 4. Swishfund

Wil je veel zakelijk geld lenen? Grote bedragen van boven de €500.000 of zelfs 1 miljoen? In dit geval is de selectie van kredietverstrekkers meer beperkt tot banken en online aanbieders. Uit onze vergelijking voor veel zakelijk geld lenen komt Swishfund als beste aanbieder uit de test. Zij biedt een grote range aan van €3.000 tot €1.000.000.

Dit zijn de voordelen bij Swishfund:

 1. Zakelijk geld lenen van €3.000 tot 1 miljoen euro
 2. Flexibele looptijd 3 tot 24 maanden
 3. Geen afsluitkosten
 4. Geld binnen 72 uur gestort
 5. Boetevrij aflossen
 6. Geen onderpand nodig
 7. Laagste rente vanaf 0,85% p.m.

Hoe groter het te lenen bedrag, hoe goedkoper de rente (tot zelfs 0,85%). Wel hanteert de kredietverstrekker voorwaarden als KvK minimaal 12 maanden actief + minimale jaaromzet van 50.000 euro.

Een grote zakelijke lening aanvragen bij Swishfund? Klik hier voor meer informatie.

Beste Aanbieder Kleine Zakelijke Lening 5. Capitalbox

Zakelijke lening b2business lening

Een vergelijkbare aanbieder tot BridgeFund is Capitalbox. Een internationaal grote kredietverstrekker. Ook dit is een uitstekende keuze. Het grootste verschil met BridgeFund ligt in de range van de zakelijke lening: €1.000 tot €350.000. Heb je behoefte aan een zakelijke minilening vanaf €1.000? Of juist een iets groter bedrag. In dit geval kan Capitalbox de oplossing bieden. Let wel dat er meerdere aanbieders zijn voor deze range. Lees dus zorgvuldig onze gehele vergelijking voor de beste lening naar uw wens.

Dit zijn de voordelen bij CapitalBox:

 1. Kleine zakelijke lening vanaf €1.000
 2. Flexibele looptijd tot 36 maanden
 3. Eenmalige afsluitkosten 2,95%
 4. Geld binnen 48 uur gestort
 5. Boetevrij aflossen
 6. Rente vanaf 1,5% p.m.

In vergelijking tot BridgeFund heeft Capitalbox een hogere kostenstructuur. Ze hanteren eenmalige afsluitkosten en de rente is doorgaans iets hoger. Dit hangt echter wel volledig af van uw bedrijf. Bij goede financiële resultaten kan de rente zeer laag zijn.

Capitalbox is wel strenger (dan BridgeFund) met haar voorwaarden:

 1. KvK dient minimaal 12 maanden actief te zijn
 2. Minimale jaaromzet 48.000 euro
 3. Nederlandse eigenaren en vestiging

Inmiddels zijn duizenden klanten wereldwijd geholpen. Haar ervaringen en klantenrecensies zijn positief met een Trustpilot-score van 4.4 uit 5 op basis van de reviews.

Zakelijke lening aanvragen? Klik hier voor vrijblijvend aanvragen.

Beste Aanbieder Kleine Zakelijke Lening 6. PIN Voorschot

PIN Voorschot is een unieke aanbieder voor kleine zakelijke leningen van €2.000 tot €50.000. Met name winkeleigenaren met een pinautomaat kunnen voordelig uit zijn bij PIN voorschot. Ze bieden namelijk een relatief lage rente aan. Tevens hebben ze weinig voorwaarden. De enige voorwaarden is dat de lening automatisch wordt afgelost via pintransacties. Dit betekent dat je een winkel, restaurant, evenementenlocatie, of iets dergelijks nodig hebt. Als ZZP’er is PIN Voorschot waarschijnlijk geen optie als zakelijke lening.

De automatische aflossing via pintransacties is dé reden om voor PIN Voorschot te kiezen. Bovendien hanteren zij flexibele voorwaarden, waardoor vrijwel iedere ondernemer terecht kan.

Dit zijn de voordelen bij PIN Voorschot:

 1. Kleine zakelijke lening vanaf €2.000 tot €50.000
 2. Flexibele looptijd van 3 tot 12 maanden
 3. Geen afsluitkosten
 4. Geld binnen 48 uur gestort
 5. Boetevrij aflossen
 6. Automatisch aflossen via pintransacties (uniek)
 7. Relatief lage rente vanaf 1,25% p.m.

Pin Voorschot staat bekend om haar persoonlijke benadering. U kunt de zakelijke lening online aanvragen, net als bij iedere aanbieder. Pin Voorschot kiest echter wel voor een intake gesprek op uw locatie. Ze investeren graag tijd in u en uw onderneming om de beste oplossing te bekomen.

Deze persoonlijke aanpak blijkt te werken. Huidige klanten zijn zeer tevreden. De Trustpilot-score is 4.8 uit 5 op basis van 200+ reviews. De hoogste score van alle zakelijke leningen uit vergelijking.

Zakelijke lening aanvragen? Klik hier voor vrijblijvend aanvragen.

Beste Aanbieder Zakelijk Overbruggingskrediet 7. 5in5

5in5 is een bijzondere aanbieder uit deze vergelijking. Dit is de beste zakelijke minilening voor overbruggingskrediet. Zij lenen uitsluitend kleine bedragen van €500 tot €5.000. Vrijwel iedere ondernemer kan terecht. 5in5 helpt juist die ondernemers en ZZP’ers die niet in aanmerking komen bij de overige aanbieders uit deze lijst.

Dit zijn de voordelen bij 5in5:

 1. Zakelijke minilening voor ZZP’ers en ondernemers van €500 tot €5000
 2. Flexibele looptijd tot 5 termijnen
 3. Eenmalige afsluitkosten
 4. Geld binnen 24 uur gestort
 5. Boetevrij aflossen
 6. Iedere ondernemer of ZZP’er kan terecht (uniek)
 7. Dagrente op aanvraag

5in5 is recentelijk opgericht in 2021 en heeft nog geen reviews op haar Trustpilot-account. Wij zijn echter wel in gesprek geraakt met deze partij. Ze komen oprecht over. Iedere ondernemer of ZZP’er kan terecht zolang u over een Nederlandse zakelijke bankrekening beschikt. Let er wel op dat een overbruggingskrediet op tijd moet worden terugbetaald, zoals bij iedere zakelijke lening.

Super snel zakelijk geld lenen met klein bedrag? Klik hier voor vrijblijvend aanvragen.

Beste Aanbieder Bedrijfskrediet 8. OPR Bedrijfskrediet

OPR bedrijfskrediet is volledig gericht op doorlopend zakelijk krediet. De oplossing die zij bieden heet OPR-Flex limiet. Dit is altijd toegankelijk werkkapitaal wat kan worden gebruikt ter overbrugging. Bijvoorbeeld om BTW te financieren bij een grote investering. U betaalt alleen rente op het opgenomen bedrag. Aflossing kan boetevrij in één keer of in termijnen.

Het fijn aan OPR Bedrijfskrediet is dat het aanhouden van limiet gratis is. Indien u geen geld opneemt betaalt u ook niet. Daarentegen krijgt u wel financiële buffer met werkkapitaal.

Dit zijn de voordelen bij OPR Bedrijfskrediet:

 1. Gratis bedrijfslimiet aanhouden tot €40.000
 2. Flexibele looptijd
 3. Geen afsluitkosten
 4. Geld binnen 24 uur beschikbaar
 5. Boetevrij aflossen
 6. Minimale opnamebedrag 500 euro met 3% opnamekosten
 7. Rente op aanvraag

Inmiddels zijn 500+ klanten geholpen. Haar ervaringen en klantenrecensies zijn uiterst positief met een Trustpilot-score van 4.8 uit 5 op basis van 175+ reviews.

De minimale voorwaarden zijn:

 1. KvK 12 maanden actief
 2. Jaarlijkse omzet 50.000 of hoger
 3. Geen negatieve BKR-registratie

Bedrijfskrediet aanvragen? Klik hier voor vrijblijvend aanvragen.

Beste Aanbieder Financiering op Maat 9. Voordegroei

Een bijzondere kredietverstrekker is Voordegroei. Zij werken anders dan de online kredietverstrekkers uit deze vergelijking. Voordegroei biedt financiering op maat vanaf €250.000. Voor kleinere bedragen kunt u bij hen niet terecht. Omdat zij met grote zakelijke leningen werken, voert Voordegroei eerst een financiële- en fundamentele analyses van uw organisatie. Op basis daarvan hoort u tot welke risicoklasse uw organisatie behoort met bijbehorende rentetarieven en aanvullende voorwaarden. Ook na kredietverstrekking blijft Voordegroei periodieke analyses uitvoeren voor zowel controle als advisering.

Dit zijn de voordelen bij Voordegroei:

 1. Zakelijke financiering op maat vanaf €250.000
 2. Eenmalige afsluitkosten 1,5%
 3. Maandelijkse administratiekosten 0,1%
 4. KvK minimaal 2 jaar actief
 5. Cashflow dient positief te zijn
 6. Gratis financiële analyse (uniek)
 7. Rente afhankelijk van risicoklasse

U kunt een gratis en vrijblijvende aanvraag doen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de analyses. Klik hier voor vrijblijvend aanvragen.

Aanbieder Zakelijk Geld Lenen 10. Nevovoow10

New10 is een initiatief van ABN AMRO. Zo is ook deze bank een online aanbieder geworden voor zakelijk geld lenen. Via New10 weet u binnen 15 minuten of u in aanmerking komt. Toch zien we hier het duidelijke signaal dat New10 initiatief is van een bank. Banken werken nu eenmaal trager, stellen veel hogere eisen en hanteren hogere rentes. Daarom behoort New10 niet tot de beste aanbieders van zakelijk geld lenen. Uit vergelijking blijkt haar aanbod simpelweg minder interessant.

Dit zijn de voordelen bij Voordegroei:

 1. Zakelijke minilening van €5.000 tot €500.000
 2. Flexibele looptijd tot 60 maanden
 3. Geen afsluitkosten
 4. Boetevrij aflossen
 5. Relatief hogere rente vanaf 2,6% p.m.

ABN AMRO hanteert strengere voorwaarden, namelijk:

 1. KvK minimaal 15 maanden actief
 2. Jaaromzet minimaal €50.000
 3. Eigen vermogen en winstgevendheid vereist
 4. 15 maanden aan banktransacties verplicht

Inmiddels zijn wel duizenden ondernemers en ZZP geholpen bij New10. Haar ervaringen en klantenrecensies zijn zeer positief met een Klantenvertellen-score van 9.3 uit 10 op basis van 145+ reviews.

Toch zakelijk geld lenen bij New10? Klik hier voor meer informatie.

Zakelijk geld lenen of zakelijk krediet? Uitleg verschillen

Er zijn grote verschillen tussen zakelijk geld lenen en zakelijk krediet. Bij een lening gaat u een verbintenis aan. Het geld wordt direct in één keer gestort op uw zakelijk bankaccount. Dit kan worden geïnvesteerd zoals nodig voor het bedrijf. Ter vergoeding wordt een (vaste) maandelijkse rente betaalt. Tevens dient de lening te worden afgelost.

Kies voor zakelijk geld lenen indien u er zeker van bent dat de lening nodig is. Het voordeel t.o.v. bedrijfkrediet is dat de rente (veel) lager is.

Zakelijk krediet is meer flexibel. In dit geval krijgt u toegang tot een extern geld van de kredietverstrekker. Dit fungeert als extra werkkapitaal. Alleen wanneer uw bedrijf krediet nodig heeft, kunt u dit opnemen vanuit het doorlopend krediet. Hier zit een limiet aan afhankelijk van de bedrijfskredietwaardigheid.

Het grote voordeel aan bedrijfskrediet is dat er alleen wordt betaalt bij gebruik. Deze flexibiliteit komt uiteraard niet gratis. Het nadeel is derhalve dat de rente en opname kosten hoger zijn in vergelijking tot een zakelijke lening.

Kies voor bedrijfskrediet indien dit nodig is ter overbrugging of onzekerheid. Zie het als extra werkkapitaal. Dit kan overigens gratis worden aangehouden. Er wordt alleen betaalt bij opname.

Uit onze vergelijking is BridgeFund de beste aanbieder voor zowel zakelijk geld lenen als doorlopend bedrijfskrediet. Klik hier voor meer informatie en/of dien een vrijblijvende aanvraag in.

bridgefund-zakelijke-lening-review

Waar moet ik op letten bij zakelijk geld lenen?

Het belangrijkste punt bij zakelijk geld lenen is dat het geld kost. Als ondernemer of ZZP’er kan u bedrijfskrediet nodig hebben. Bijvoorbeeld voor het afbetalen van crediteuren of juist het overbruggen van debiteuren. Wellicht wilt u als ZZP’er een auto voorfinancieren, of is een nieuwe inventaris benodigd. Wat de reden ook is: alles is mogelijk en gerechtvaardigd, maar houd rekening met de bijkomende kosten.

Gelukkig bieden de beste kredietverstrekkers relatief lage rente op zakelijk geld lenen. De maandelijkse rente is afhankelijk van jouw kredietscore. Met een sterke financiële balans zal de rente veel lager uitvallen. Ook correct afbetaalde geld leningen in het verleden dragen sterk bij aan een lagere rente op zakelijk geld lenen.

Dit laatste is eveneens belangrijk om op te letten bij zakelijk geld lenen. Bij het aanvragen van een zakelijke lening gaat u een verbintenis aan. Dit komt met grote verantwoordelijkheid van terugbetaling. Wees er zeker van dat de lening op tijd kan worden terugbetaald. Schat de risico’s juist in, omdat het niet tijdig terugbetalen een grote impact heeft op uw onderneming en mogelijk zelfs privé (voor ZZP of eenmanszaken).

Over privé gesproken: zakelijk geld lenen zonder BKR is mogelijk. Bij een persoonlijke lening komt BKR wel ter sprake, maar voor zakelijk geld lenen is dit niet van toepassing. Althans, niet als privé persoon. De onderneming wordt uiteraard wel geregistreerd (voor bijhouden van kredietscore).

Kan ik een bedrijfslening aanvragen zonder jaarcijfers?

Ja, bij een bedrijfslening aanvragen zijn jaarcijfers niet altijd nodig. Althans, bij de bepaalde aanbieders. Wel is het zo dat zij kijken naar de kredietwaardigheid van uw onderneming. Ook als ZZP’er is dit van belang. Immers, de kredietverstrekker moet wel kunnen bepalen wat voor “vlees in de kuip” zij heeft. U komt in aanmerking voor bedrijfslening zonder jaarcijfers, maar het kan wel impact hebben op de hoogte van de rente. Dit geeft ondernemers en ZZP’ers met goede jaarcijfers het voordeel dat zij goedkope rente op bedrijfsleningen kunnen ontvangen.

Hoe meer zekerheid tot terugbetaling uw onderneming biedt, hoe lager de rente.

bridgefund-zakelijke-lening-review

Kan ik als startende onderneming een lening krijgen?

Ja, zakelijk geld lenen zonder gedoe is mogelijk. Het is niet nodig om businessplan of jaarcijfers te overhandigen. Wel heb je een KvK-inschrijving nodig en een zakelijke bankrekening. Bij de beste aanbieders verschillen de eisen omtrent KvK-inschrijving. Bij de meeste heb je een KvK van minimaal 6 maanden nodig. Meestal is dit 12 maanden.

Tevens hanteren de meeste aanbieders een minimale jaaromzet. Vaak is dit vanaf 50.000 euro. Heeft u dit niet? Kies dan als startende ondernemer voor een meer flexibele aanbieder. Scroll naar boven om de aanbieders te vergelijken op voorwaarden.

Disclaimer: dit artikel bevat één of meerdere affiliatelinks. Wij geven geen persoonlijk financieel advies. Informatie is louter ter inspiratie.

Over de schrijver
Wij van Minilening.nl vergelijken persoonlijke leningen en doorlopend krediet van minileningen tot zakelijke leningen. Van kleine bedragen lenen als particulier of ZZP, tot aan grote bedragen zakelijk lenen vanuit uw bedrijf.
Reactie plaatsen

Zakelijke Lening Aanvragen

Een betrouwbare zakelijke lening voor ZZP en ondernemers vindt u bij ons. Wij vergelijken aanbieders voor zakelijk geld lenen. Wilt u een bedrijfslening aanvragen? Bekijk onze top 10 en selecteer op laagste rente of gunstige voorwaarden. U kunt al zakelijk lenen vanaf 1000 euro. Ook als u een startende ondernemer of ZZP bent.
zakelijke-minilening

Minilening Aanvragen

Heeft u een kleine persoonlijke (mini)lening nodig? U kunt een minilening aanvragen (zonder BKR) vanaf 100 euro. Een persoonlijke lening aanvragen (met BKR) kan vanaf 1000 euro. Kies de beste aanbieders uit vergelijk!
minilening-vergelijken