Krediet.nl Review en Ervaringen [2024] Minilening.nl
28 augustus 2022 
4 min. leestijd

Krediet.nl Review en Ervaringen [2024] Minilening.nl

Wilt u weten of Krediet.nl betrouwbaar en eerlijk is? Hieronder leest u een uitgebreide Krediet.nl review en ervaringen. Eerlijk, beknopt en transparant. Alles wat u moet weten over Krediet.nl wordt aangekaart in deze review. Ons belang? Verantwoord geld lenen stimuleren. Is Krediet.nl met haar vergelijkingstool en gratis advies de juiste partij hiervoor? Laten we het ontdekken.

Op naar de review!

Krediet.nl Review: belangrijke aandachtspunten

krediet-nl-vergelijken

Een review over Krediet.nl kunnen we samenvatten als een online vergelijkingsplatform voor een persoonlijke lening en doorlopend krediet. U kunt een leenbedrag van 2500 tot 150.000 euro laten vergelijken via de vlotte online vergelijkingstool. De vergelijkingstool neemt vrijwel alle kredietaanbieders mee, waaronder Santander, Freo, Directa.nl, Defam en ING om slechts enkele voorbeelden te benoemen.

Uit onze review en ervaring blijkt Krediet.nl een prima vergelijkingsplatform voor geld lenen. De vergelijkingstool toont de meest gunstige aanbieder (op laagste rente) op dat moment. U kunt direct doch vrijblijvend een offerte aanvragen. De offerte omvat informatie over de rente, totale kosten en voorwaarden.

Krediet.nl gaat nog een stap verder dan louter vergelijken. Ze bieden ook een gratis adviesgesprek aan. U kunt hiervan gebruik maken indien u de mogelijkheden tot geld lenen wilt doornemen. Op basis van dat gesprek sturen ze u een vrijblijvende offerte op maat op (als u dit wenst).

Cruciaal om te begrijpen in een review over Krediet.nl is dat zij zelf geen leningen aanbieden. Haar bestaansreden is om u te voorzien van een lening met de laagste rente. Als vergelijkingsplatform opereert zij daarom onafhankelijk. Om haar betrouwbaarheid te toetsen zijn ze aangesloten bij onder meer de AFM, KIFID en EFA (Erkend Financieel Adviseur).

Krediet.nl is niet de enige keuze als vergelijkingsplatform. Andere bekende partijen zijn Kredietconcurrent, De Nederlandse Kredietmaatschappij en Krediet Groep Nederland.

Slaagt Krediet.nl in haar missie?

Wij beoordelen van wel. Dat is ook te zien aan de duizenden positieve klantenrecensies en ervaringen die zij ontvangen.

Krediet.nl Ervaringen

 krediet-nl-ervaringen

In haar essentie is Krediet.nl een service-gerichte organisatie. Haar streven is om u te voorzien van verantwoord geld lenen tegen de laagste rente. Dit doen zij door middel van haar vergelijkingstool en, op verzoek, persoonlijk advies.

De ervaringen met Krediet.nl zijn overweldigend positief te noemen. In totaal hebben zij 1000+ reviews via Trustpilot ontvangen. De huidige score is een 4.9 uit 5. Ongekend hoog!

Een samenvatting van alle Krediet.nl ervaringen is als volgt:

Huidige klanten zijn zeer tevreden over de snelle en professionele services. De klantenservices luistert goed en komt met correcte aanbevelingen. Ook de goedkeuring en afhandeling van een lening gaat heel snel. De documenten kunnen eenvoudig online worden aangereikt. En de lening wordt doorgaans binnen enkele dagen goedgekeurd. Daarnaast bieden ze goede adviezen waar de klanten positieve reviews over indienen.

Rente en kosten bij Krediet.nl

Hoeveel kost een lening bij Krediet.nl? En hoe hoog is de rente? Zoals aangegeven bieden zij een vergelijkingstool aan om altijd de laagste rente op een lening te kunnen krijgen. De vergelijkingstool bevat meer dan 50 financiële instellingen. U kunt aangeven hoeveel u wenst te lenen. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van de mogelijkheden:

 • Leenbedrag: €2500 tot €150.000
 • Leentermijn: 12 tot 120 maanden
 • Rente: laagste rente vergelijken kan via de tool
 • Afsluitkosten: Nee
 • Overige kosten: afhankelijk van de kredietaanbieder
 • Boetevrij aflossen: Ja

Wilt u een lening vergelijken via Krediet.nl? Klik hier voor de tool.

Hoe werkt geld lenen bij Krediet.nl?

Vul de vergelijkingstool in: kies het leenbedrag (tot 150.000 euro) en het leendoel (waarvoor u wilt lenen). Klik op ‘vergelijk leningen’. U ontvangt binnen één werkdag meerdere offertes. Op basis hiervan kunt u een gratis adviesgesprek aanvragen om de mogelijkheden te bespreken. Gaat u akkoord met een offerte voor geld lenen? Dan handelt Krediet.nl de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Bij Krediet.nl kunt u een persoonlijke lening en doorlopend krediet aanvragen. Zij bieden echter geen mogelijkheden voor zakelijk geld lenen. Als u ondernemer, bedrijfseigenaar, of ZZP bent, dan kunt u ook een zakelijke lening aanbieden. Dergelijke leningen kennen meer flexibiliteit, maar mogen enkel worden ingezet voor zakelijke doeleinden. Denk aan het kopen van voorraad, of een verbouwing van het bedrijfspand.

Bent u ondernemer of ZZP en opzoek naar zakelijk lenen? Lees alles over een bedrijfslening.

Een ander punt is dat u bij Krediet.nl niet terecht kunt voor een minilening. Dit staat voor het lenen van een klein geldbedrag voor een korte looptijd. Denk aan het lenen van 500 euro wat binnen twee maanden moet worden terugbetaald. Dit kan momenteel alleen via Saldodipje. Overige aanbieders zijn in Nederland geweerd. En goed ook. Een minilening is risicovoller en kent vaak haken en ogen, zoals bijvoorbeeld hoge kosten bij niet-nakoming van garantstelling. Anderzijds biedt het een optie voor mensen die het écht nodig hebben op de korte termijn.

Krediet.nl review op voor- en nadelen

Hieronder volgt een samenvatting van onze Krediet.nl review op basis van voor- en nadelen.

Voordelen Krediet.nl

 • Objectieve vergelijkingstool voor de laagste rente
 • Super snelle en professionele klantenservices
 • Betrouwbaar bedrijf met licenties en certificaten
 • Zowel persoonlijke lening als doorlopend krediet

Nadelen Krediet.nl

 • Geen leningen onder de €2500 of boven de €150.000

Eerlijkheidshalve zien wij op dit moment geen grote nadelen aan deze partij. Het vergelijkingsplatform lijkt zeer gedreven om verantwoord lenen te stimuleren. Met een betrouwbare vergelijkingstool (zo lijkt het), en een zeer klantgerichte service met gratis advies.

Wij van Minilening.nl hebben geen enkele financieel belang om Krediet.nl te promoten. Bij andere partijen hebben we dit wel indien wij gebruik kunnen maken van affiliate link. Bij Krediet.nl is dit niet het geval. We zijn gewoon eerlijk in onze reviews, omdat wij net als hen willen bijdragen aan verantwoord geld lenen.

En hoe Krediet.nl geld verdient? Voor u zijn ze gratis. Maar zij ontvangen vanuit de kredietaanbieder een vergoeding voor een afgesloten lening. Dit kent voor u waarschijnlijk geen nadelen, omdat haar vergelijkingstool de laagste rente selecteert. Ook u profiteert.

Conclusie Krediet.nl review en ervaringen

Na een eerlijke en betrouwbare review over Krediet.nl kunnen wij stellen enorm positief te zijn. Dienstverlening tot verantwoord lenen staat voorop. In haar essentie is Krediet.nl heel servicegericht. Met een gratis vergelijkingstool voor de laagste rente, tot aan een gratis adviesgesprek met gekwalificeerd personeel. Weet ook dat wij geen enkele financiele baat hebben bij een positieve review over Krediet.nl. We zijn oprecht positief over deze organisatie, en we vinden dan ook dat zij de erkenning verdienen.

De ervaringen met Krediet.nl zijn ongekend hoog. En wij begrijpen waarom. U kunt via haar platform met tevredenheid een lening op laagste rente vergelijken.

Disclaimer: let op! Lenen kost geld. Wij van minilening.nl bieden zelf geen krediet aan. Ook geven wij geen advies. Aangeboden informatie is puur ter educatie en vermaak. Genoemde informatie kan afwijken van de actualiteit, gezien de volatiliteit in rent

Over de schrijver
Wij van Minilening.nl vergelijken persoonlijke leningen en doorlopend krediet van minileningen tot zakelijke leningen. Van kleine bedragen lenen als particulier of ZZP, tot aan grote bedragen zakelijk lenen vanuit uw bedrijf.
Reactie plaatsen

Zakelijke Lening Aanvragen

Een betrouwbare zakelijke lening voor ZZP en ondernemers vindt u bij ons. Wij vergelijken aanbieders voor zakelijk geld lenen. Wilt u een bedrijfslening aanvragen? Bekijk onze top 10 en selecteer op laagste rente of gunstige voorwaarden. U kunt al zakelijk lenen vanaf 1000 euro. Ook als u een startende ondernemer of ZZP bent.
zakelijke-minilening

Minilening Aanvragen

Heeft u een kleine persoonlijke (mini)lening nodig? U kunt een minilening aanvragen (zonder BKR) vanaf 100 euro. Een persoonlijke lening aanvragen (met BKR) kan vanaf 1000 euro. Kies de beste aanbieders uit vergelijk!
minilening-vergelijken