5in5 Review en Ervaringen [2024] Minilening.nl
18 augustus 2022 
6 min. leestijd

5in5 Review en Ervaringen [2024] Minilening.nl

Super snel een zakelijke kleine lening afsluiten? 5in5 biedt uitkomst. Althans, wanneer je een zakelijke minilening wenst tussen de 500 en 5000 euro. Met haar unieke propositie springt 5in5 in een gat voor overbruggingskrediet op de korte termijn. Waarom, hoe dit werkt, en hoeveel dit kost, leggen wij uit in deze uitgebreide 5in5 review. Naast een review delen we ook onze ervaringen met 5in5. In die context evalueren we deze organisatie op basis van haar voor- en nadelen in vergelijking tot andere kredietverstrekkers.

Is 5in5 een betrouwbare keuze? Onze 5in5 review geeft antwoord!

5in5 Review: in het kort

5in5-ervaringen

Een review over 5in5 kan worden samengevat als: bij 5in5 kan je een kleine zakelijke lening aanvragen zonder bank. De kleine bedragen variëren tussen 500 tot 5000 euro. Het aanbod is gericht op korte termijn overbruggingskrediet, terugbetalen in 5 termijnen.

Alles bij 5in5 is gericht op snelheid: super snel zakelijk klein krediet aanvragen. Dit gebeurt online, binnen 5 minuten. En vrijwel iedere ondernemer en ZZP’er komt in aanmerking. Dit maakt 5in5 uniek. Het is een soort Saldodipje (voor particulieren), behalve dat 5in5 niet hoge kosten rekent voor garantstelling (wat bij de omstreden minilening-aanbieder wel het geval is).

Als eenmanszaak of B.V. met één bestuurder kunt u zakelijk geld lenen bij 5in5. Daarnaast heeft u een zakelijke bankrekening nodig. Dit betekent dat ook startende ZZP en ondernemers in aanmerking komen. En u kunt zelfs in aanmerking komen indien uw kredietwaardering niet zo best is.

Alles kan. Maar besef ook dat een zakelijke lening niet gratis is. Ook niet als het gaat om een kleine overbruggingskrediet. Zo blijkt uit onze 5in5 review en ervaringen dat zij zowel een (1) afsluitprovisie als een (2) dagrente hanteren. De hoogte hiervan wordt bepaald op basis van uw risicoprofiel.

Weten hoe hoog de dagrente voor uw bedrijf is? Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 5 minuten een aanbod.

5in5 Ervaringen

Uit onze 5in5 ervaringen blijkt het aanbod vooral toepasselijk te zijn als kleine lening voor ZZP of startende ondernemers. Wanneer u even dat extra krediet nodig hebt op korte termijn. En u dan ervaart dat de bank niet wilt meewerken. Of wanneer u als MKB tijdelijk extra voorraad wilt aanschaffen. In dit geval kan 5in5 wel van dienst zijn.

Het aanvraagproces is één van de voordelen aan onze 5in5 ervaringen. Binnen 5 minuten ontvangt u een concreet aanbod. Dit is echt super snel.

Zo hebben wij heel wat ervaringen met zakelijke kredietaanbieders. In vergelijking is 5in5 de allersnelste qua aanbieding. Zo kunt u bijvoorbeeld via Qeld of Floryn een online aanvraag binnen 5 minuten indienen, maar dan ontvangt u meestal het aanbod binnen enkele uren. Toegegeven: dat is alsnog zeer snel, maar uit review blijkt 5in5 de snelste te zijn.

Snel is niet altijd beter, maar in dit geval zult u 5in5 als redder in nood ervaren. De afsluitprovisie en rente op een kleine zakelijke lening zal ongetwijfeld hoger uitvallen dan het lenen van een groot bedrag. Dat is de prijs voor flexibiliteit en services. Maar wanneer u dat nodig heeft, zal deze partij voor u klaar staan.

Wij hebben positieve ervaringen met 5in5 in zowel services als betrouwbaarheid. De prijs is hoger, wat ook logisch is, maar de services is uitermate snel.

Meer weten? Klik hier voor de voorwaarden.

Normaliter behandelen wij gedurende een review ook klantenrecensies. Er zijn online echter geen 5in5 ervaringen van klanten te vinden. Dit is een verbeterpunt. Enerzijds komt dit doordat 5in5 nog een relatief nieuwe speler is. Anderzijds kunnen zij de transparantie verhogen met openbare reviews- en klantenrecensies.

Rente en kosten bij 5in5

rente kosten vergelijken zakelijke minilening

Hoeveel kost een kleine zakelijke lening? 5in5 hanteert een dagrente op basis van uw risicoprofiel en de hoogte van de zakelijke minilening. De rente kan bij 500 euro iets hoger uitvallen dan bij 5000 euro lenen. De enige manier om de werkelijke kosten bij 5in5 te achterhalen is door het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Binnen 5 minuten ontvang je een persoonlijk aanbod.

Hieronder een samenvatting van de rente en kosten bij 5in5:

 1. Leenbedrag: €500 – €5000
 2. Leentermijn: maximaal 5 termijnen
 3. Rente: dagrente op aanvraag
 4. Afsluitkosten: eenmalige afsluitkosten
 5. Overige kosten: nee
 6. Boetevrij aflossen: ja

Is 5in5 duur in vergelijking tot andere zakelijke leningen?

Belangrijk om te realiseren is dat 5in5 louter kleine zakelijke leningen aanbiedt. Het is een specifieke tak van sport: heel flexibel en snel overbruggingskrediet uitlenen aan (startende) ondernemers en ZZP die niet bij de bank terecht kunnen.

Gezien haar dienstverlening is de rente bij 5in5 uiteraard hoger dan bij een traditionele bank. Logisch ook. Bij een bank leent u louter grotere bedragen voor de lange termijn. Bij 5in5 leent u voor maximaal 5 termijnen. Groot verschil. Bij een korte termijn lening vallen de totale kosten van de zakelijke lening ook lager uit.

We kunnen onze 5in5 review wel concreter maken op basis van onze ervaringen met andere zakelijke kredietverleners. Zo hebben we eerder al enkele online kredietverstrekkers benoemd. Andere voorbeelden zijn Swishfund of BridgeFund. Ook hier kunt u flexibel terecht voor een kleine zakelijke lening. Vanaf €1000 – €5000. Zij hanteren maandelijkse rente vanaf 0.85%.

5in5 biedt nóg kleinere zakelijke leningen. Haar rente zal daardoor waarschijnlijk uitkomen op minimaal 0.85% per maand.

Hoe werkt geld lenen bij 5in5?

5in5-hoe-werkt-overbruggingskrediet-aanvragen

Hét voordeel uit onze 5in5 review en ervaringen is dat het aanvraagproces bijzonder snel is. De voorwaarden zijn uiterst flexibel. Binnen 5 minuten kunt u een concreet aanbod met rente aanvragen via de website. Vrijwel iedere ondernemer en ZZP komt in aanmerking. Ook, of juist dan, wanneer de bank u niet verder wilt helpen.

Wel willen wij u erop attenderen dat “snel zakelijk geld lenen” hedendaags zeer eenvoudig is, maar ook kosten met zich meebrengt. Lenen kost geld. Ook als ondernemer of ZZP. U mag dit soort lening sowieso alleen voor zakelijke doeleinde inzetten. En naast het betalen van de (dag)rente, behoort u ook de totale leensom te betalen binnen het afgesproken termijn. Houdt hier rekening mee. Indien u niet op tijd kan terugbetalen dan zal een vervelend traject met hogere kosten volgen.

Als ondernemer kan het zijn dat u even snel zakelijk krediet nodig heeft. 5in5 biedt de optie van overbruggingskrediet. Zorg er alleen wel voor dat u dit ook allemaal kan bekostigen conform de afspraken.

Lukt dat? Mooi. Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

5in5 Vergelijken op Voor- en Nadelen

5in5-voor-en-nadelen

We naderen het einde van onze review over 5in5. Ter afsluiten behandelen we kort maar krachtig de voor- en nadelen van deze kredietaanbieder. Dit is in vergelijking tot andere spelers. Hierboven hebben we al enkele alternatieven benoemd.

U kunt hier alle kredietaanbieders vergelijken.

Voordelen 5in5

 • Ongekend snel: binnen 5 minuten een concrete aanbod
 • Flexibel: iedere ondernemer en ZZP kan terecht
 • Kleine zakelijke lening voor de korte termijn (ter overbrugging)

Nadelen 5in5

 • Relatief duur gezien de flexibiliteit en het kleine leenbedrag
 • Maximaal 5000 euro overbruggingskrediet
 • Niet transparant op website over indicatie van de dagrente

Al met al heeft 5in5 een interessant aanbod wat een gat in de markt opvult. Het spreekt zeker niet iedere ondernemer aan. Maar mocht je overbruggingskrediet op de zeer korte termijn nodig hebben, dan weet je nu welke partij zich hierin specialiseert.

Conclusie 5in5 review en ervaringen

5in5 review en ervaringen kunnen we beknopt samenvatten: Bij 5in5 kunt u super snel een kleine zakelijke lening van €500 – €5000 afsluiten als overbruggingskrediet. Geen jaarcijfers. Geen gedoe. Iedere startende ondernemer en ZZP komt in aanmerking. En in ruil voor de ongekende flexibiliteit hanteren ze een dagrente (op aanvraag). De rente zal hoger zijn in vergelijking tot langdurige, grotere leningen. Maar dit is dan ook niet vergelijkbaar met elkaar. In alle gevallen kost het geld. Een kleine zakelijke lening is procentueel gezien duurder. Sluit dan ook alleen zo’n lening af als het echt nodig is en uw onderneming het financieel kan dragen.

Dit was onze 5in5 review en ervaringen. Opmerkingen of vragen? Stel ze in de reacties hieronder.

Disclaimer: let op! Lenen kost geld. Wij van minilening.nl bieden zelf geen krediet aan. Ook geven wij geen advies. Aangeboden informatie is puur ter educatie en vermaak. Genoemde informatie kan afwijken van de actualiteit, gezien de volatiliteit in rente. Het is mogelijk dat dit artikel affiliatelinks bevat. 

Over de schrijver
Wij van Minilening.nl vergelijken persoonlijke leningen en doorlopend krediet van minileningen tot zakelijke leningen. Van kleine bedragen lenen als particulier of ZZP, tot aan grote bedragen zakelijk lenen vanuit uw bedrijf.
Reactie plaatsen

Zakelijke Lening Aanvragen

Een betrouwbare zakelijke lening voor ZZP en ondernemers vindt u bij ons. Wij vergelijken aanbieders voor zakelijk geld lenen. Wilt u een bedrijfslening aanvragen? Bekijk onze top 10 en selecteer op laagste rente of gunstige voorwaarden. U kunt al zakelijk lenen vanaf 1000 euro. Ook als u een startende ondernemer of ZZP bent.
zakelijke-minilening

Minilening Aanvragen

Heeft u een kleine persoonlijke (mini)lening nodig? U kunt een minilening aanvragen (zonder BKR) vanaf 100 euro. Een persoonlijke lening aanvragen (met BKR) kan vanaf 1000 euro. Kies de beste aanbieders uit vergelijk!
minilening-vergelijken