7x Snelste Manieren voor Geld Verdienen (Bewezen) | Minilening.nl
15 november 2022 
6 min. leestijd

7x Snelste Manieren voor Geld Verdienen (Bewezen) | Minilening.nl

Met een minilening kunt u snel geld lenen. Maar waarom lenen als u ook snel geld kan verdienen? Immers, de beste lening is géén lening. En daarom in dit artikel: de 7 snelste manieren voor geld verdienen. Hieronder leest u 7 bewezen ideeën voor snel geld verdienen. Binnen enkele uren kunt u de eerste winst binnenhalen.

Hieronder leest u hoe.

Snelle manieren om geld te verdienen: 7 ideeën 

Snel geld verdienen kan op veel manieren. Hoewel niet alle manieren rechttoe rechtaan zijn, zijn ze naar verhouding veel sneller dan andere. Spullen verkopen kan bijvoorbeeld werken mits het gebruikte platform een groot bereik biedt aan een relevant publiek.

Door de opkomst van de technologie kunnen alle onderstaande ideeën snel werken als de juiste dienst of app wordt gebruikt. Hieronder staan 7 snelste manieren om geld te verdienen en hoe u elke methode goed uitvoert om ervoor te zorgen dat het werkt.

Snelste manier om geld te verdienen #1. Fysieke of digitale spullen verkopen

Een van de snelste manieren voor geld verdienen is door tweedehandse spullen te verkopen. Dit kunnen kleren, elektronica, meubels of iets anders zijn dat je niet meer nodig hebt of wilt hebben. Er zijn verschillende manieren om spullen te verkopen, waaronder online platforms zoals Marktplaats, eBay of een garageverkoop.

Bijkomend voordeel is dat het verkopen van tweedehands spullen bijdraagt aan duurzaamheid. Hoe minder nieuwe kleding geproduceerd moet worden, hoe lager de CO2-uitstoot.

Kleding verkopen

eBay is een geweldig platform om oude kleren te verkopen. De website heeft een veilingfunctie, wat ideaal is voor klanten om biedingen te plaatsen. Hieronder staan enkele andere apps en websites om tweedehands kleding te verkopen:

 • Marktplaats
 • Faceboek-groepen
 • Depop
 • Vinted

Ook Etsy is een interessant platform voor het verkopen van tweedehands spullen (of zelfgemaakte producten). Ook in Nederland wordt Etsy alsmaar groter.

Verhalen en video's verkopen

Foto's en video's zijn van de best verkopende digitale producten voor verhalen. Sommige tv-programma's en online programma's kunnen een behoorlijk bedrag bieden voor uniek beeldmateriaal over bijzondere verhalen. De verkoop van beelden van een evenement veroorzaakt bijvoorbeeld geen privacy problemen voor de aanwezigen.

Snelste manier om geld te verdienen #2. Begin met geld te investeren

hoe snel geld verdienen 

Een van de eenvoudigste en snelste manieren voor geld verdienen is door te beleggen in aandelen. Hierdoor wordt de belegger gedeeltelijk eigenaar van het bedrijf dat de aandelen heeft uitgegeven.

Naarmate het bedrijf groeit en winstgevender wordt, stijgt de waarde van de aandelen. Deze waardestijging wordt vermogenswinst genoemd, en het is een van de manieren waarop beleggers geld verdienen.

Een andere manier om geld te verdienen aan uw beleggingen is via dividenden. Een dividend is een betaling van een bedrijf aan zijn aandeelhouders uit de winst. Niet alle bedrijven betalen dividend, maar veel bedrijven wel.

Alhoewel beleggen eigenlijk niet draait om geld verdienen, kunt u wel degelijk directe winst boeken. Denk aan day trading in aandelen en/of crypto. Het is echter veiliger om beleggen als lange termijn investering te beschouwen. Daarnaast zijn er de nodige risico’s tot geld verlies.

Met name beginnende beleggers doen er goed aan om te investeren in aandelenfondsen, en niet in individuele aandelen. Aandelenfondsen zijn toegankelijk via een ETF, wat staat voor Exchange Traded Fund. Onder de bekendste ETF’s behoren die van investeringsmaatschappij Vanguard. De Vanguard ETF’s bieden veel risicospreiding en hebben (zeer) lage jaarlijkse kosten.

U kunt investeren in Vanguard ETF’s via gratis beleggingsplatformen zoals eToro. Klik hier voor meer informatie.

Snelste manier om geld te verdienen #3. Neem deel aan enquêtes en onderzoeksgroepen

Bedrijven publiceren online enquêtes om zo snel mogelijk geld te verdienen door feedback te krijgen op basis van de gedachten en meningen van het publiek. De meeste online enquêtes duren een paar minuten om in te vullen, en u kunt ze doen wanneer het u uitkomt. U kunt ook deelnemen aan zo veel of zo weinig onderzoeken als u wilt - er is geen verplichting.

De betaling voor enquêtes varieert afhankelijk van het bedrijf dat het onderzoek uitvoert. Doorgaans varieert het werk van 1 tot 5 euro per enquête. Hoewel dit misschien niet veel geld lijkt, kan het na verloop van tijd oplopen door deel te nemen aan meerdere onderzoeken. Maar in realiteit is het slimmer om te leren beleggen dan het invullen van enquêtes 😉.

Een andere manier om geld te verdienen is deelnemen aan klinische proeven en focusgroepen. Klinische proeven zijn onderzoeken waarin nieuwe behandelingen of ingrepen voor verschillende aandoeningen worden getest. Ze helpen artsen en wetenschappers te bepalen of een nieuwe behandeling effectief en veilig is.

Focusgroepen zijn een andere mogelijkheid om geld te verdienen door deelname aan onderzoek. In een focusgroep bespreken deelnemers een bepaald onderwerp of product met een groep andere mensen. Deze discussies helpen bedrijven de meningen en feedback van consumenten te begrijpen.

U kunt deze mogelijkheden vinden via online gidsen of door rechtstreeks contact op te nemen met onderzoeksorganisaties. Bij sommige focusgroepen kunt u duizenden euro’s verdienen.

Deze manier is een snelle en makkelijke manier voor geld verdienen. Het levert alleen niet zoveel op. Ben je serieus in rijker worden? Bekijk onze beste tips tot rijk worden voor beginners

Snelste manier om geld te verdienen #4. Vind werk als freelancer

In de huidige economie is freelancen een van de snelste manieren om geld te verdienen. Inbreken in de sector kan echter moeilijk zijn omdat deze verzadigd is. Hieronder staan opties om opzoek te gaan naar freelance werk:

 • Zoek via online vacaturebanken
 • Bekijk websites met freelancebanen in verschillende sectoren
 • Neem rechtstreeks contact op met bedrijven en informeer naar freelance contracten

Freelancing platforms zoals Fiverr bieden goede opties voor beginnende freelancers. Het is een zeer snelle manier voor geld verdienen. De startprijs van u dienst kunt u laag inzetten. Denk aan 5 euro. Dat is heel goedkoop. Waarom? Omdat u zo veel opdrachten krijgt. Leg de focus op 5-sterren recensies. Hoe meer positieve recensies, hoe meer vindbaarheid u krijgt op Fiverr. En dan kunt u langzaam aan uw prijs verhogen, tot wellicht honderden euro’s per opdracht.

Een andere effectieve aanpak is het verspreiden van de gig door deze door te verkopen op andere websites, zoals Upwork of freelance vacatures op LinkedIn.

Snelste manier om geld te verdienen #5. Word chauffeur of berijder voor een dienst

snelste-manieren-geld-verdienen

Diensten zoals Uber of Lyft bieden chauffeurs en hun klanten verschillende keuzes. Hoewel dit wereldwijd bekende bedrijven zijn, is het zoeken naar gelokaliseerde opties en versies van deze diensten een andere mogelijkheid.

Een ander alternatief is om te overwegen een bezorger te worden. Dit kan zijn voor een pizzabedrijf, koeriersbedrijf of ander bedrijf. Sommige bedrijven hebben specifieke bezorguren, wat een verstandige optie kan zijn voor werkzoekenden die op zoek zijn naar bepaalde uren om te werken.

Snelste manier om geld te verdienen #6. Oppasdiensten voor huisdieren aanbieden

Het aanbieden van oppasdiensten om geld te verdienen is mogelijk op twee manieren. Een paar methoden om met deze diensten te beginnen zijn als volgt:

 • Post flyers rond de buurt of geclassificeerde websites met contactgegevens en tarieven
 • Wees actief op sociale media in verschillende oppas Facebook-groepen en gemeenschappen.

Het is essentieel om specifieke details op te stellen met betrekking tot de prijs en het schema. Klanten informeren over deze metriek en instemmen met eventuele speciale voorwaarden die ze kunnen stellen is cruciaal. Een potentiële klant kan bijvoorbeeld vragen om de baby (of huisdier) bepaalde voeding te geven of als de baby speciale vereisten heeft waarmee rekening moet worden gehouden.

Snelste manier om geld te verdienen #7. Word een mystery shopper

Een laatste manier voor snel geld verdienen. De taak van een mystery shopper is om verschillende winkels of bedrijven te bezoeken en hun klantenservice te evalueren. De volgende stap is het noteren van de ervaring en rapporteren aan het bedrijf of bureau over de prestaties. Dit is een leuke en fysieke activiteit op zich.

Als u op zoek bent naar een flexibele baan die u in uw eigen tijd kunt doen, dan is mystery shopping misschien iets voor u. Aanmelden voor kleine lokale taken en deze uitvoeren is een van de snelste manieren om geld te verdienen via mystery shopping. In Nederland is dit nog iets minder ontwikkeld. In het buitenland zijn ze er wat verder mee. Enkele voorbeelden van dergelijke (internationale) apps zijn:

 • Streetbees
 • BeMyEye
 • Premise
 • Microwork
 • Clickworker

Conclusie over snelle manieren voor geld verdienen

Als vergelijkingswebsite voor geld lenen krijgen wij regelmatig vragen over het lenen van kleine bedragen. Zoals bijvoorbeeld via Saldodipje. Of het afsluiten van een kleine, persoonlijke lening. In dergelijke gevallen is onze mening dat u beter kunt richten op geld verdienen, in plaats van geld lenen. Dit laatste kost geld, terwijl het eerste u motiveert tot creatieve en pragmatische ontwikkeling.

Dit artikel bevat 7 ideeën als snelle manieren voor geld verdienen. Er zijn ongetwijfeld nog veel andere, leuke ideeën. De essentie is echter dat snel geld verdienen zo haar beperkingen heeft. Wij van Minilening.nl willen u stimuleren tot een hoger niveau. En daarom eindigen we dit artikel met inspiratie:

Vraag uzelf af: wat vind ik echt leuk? Geloof in uzelf en ontwikkel richting hetgeen waar u van houdt. Wees creatief. Bedenk hoe u hier geld mee kan verdienen. Leg de focus niet op snelle manieren voor geld verdienen, maar denk vooruit. Denk groot. Denk strategisch. Word een expert en verdien heel véél geld. Niet vandaag of morgen. Wel over vijf jaar van nu.

De volgende stap: investeer uw vermogen. Laat geld voor u werken. Realiseer dividend-op-dividend. Laat het groeien, totdat uw vermogen exponentieel toeneemt.

Disclaimer: let op! Lenen kost geld. Wij van minilening.nl bieden zelf geen krediet aan. Ook geven wij geen (persoonlijk) advies. Aangeboden informatie is puur ter educatie en vermaak. Genoemde informatie kan afwijken van de actualiteit, gezien de volatiliteit in rente. Het is mogelijk dat dit artikel affiliatelinks bevat. 

Over de schrijver
Wij van Minilening.nl vergelijken persoonlijke leningen en doorlopend krediet van minileningen tot zakelijke leningen. Van kleine bedragen lenen als particulier of ZZP, tot aan grote bedragen zakelijk lenen vanuit uw bedrijf.
Reactie plaatsen

Zakelijke Lening Aanvragen

Een betrouwbare zakelijke lening voor ZZP en ondernemers vindt u bij ons. Wij vergelijken aanbieders voor zakelijk geld lenen. Wilt u een bedrijfslening aanvragen? Bekijk onze top 10 en selecteer op laagste rente of gunstige voorwaarden. U kunt al zakelijk lenen vanaf 1000 euro. Ook als u een startende ondernemer of ZZP bent.
zakelijke-minilening

Minilening Aanvragen

Heeft u een kleine persoonlijke (mini)lening nodig? U kunt een minilening aanvragen (zonder BKR) vanaf 100 euro. Een persoonlijke lening aanvragen (met BKR) kan vanaf 1000 euro. Kies de beste aanbieders uit vergelijk!
minilening-vergelijken